2013-12-27 15:30:15• hírek • Kocsis Zoltán

Szépségszalonban állt meg az Alfa Romeójával

Miután a hét első három napján nem kevesebb, mint hat súlyos közlekedési balesethez riasztották a rendőrséget Szatmár megyében, csak csütörtök délután és péntek hajnalban tíz óra leforgása alatt öt további baleset történt a szatmári közutakon.

Az első 15.00 óra körül Terep településen történt, ahol a 21 éves B. Ionut Alfa Romeo típusú személygépkocsijával megcsúszott egy kanyarban, elveszítette uralmát járműve felett, amely egy szépségszalonban állt meg. A baleset következtében megrongálódott az ingatlan fala és bejárati ajtaja, de szerencsére komoly személyi sérülés nem történt. Kiderült viszont, hogy az autónak sem biztosítása, sem pedig forgalmi engedélye nem volt.

Késő délután, 19.10 óra körül Kiskolcson a Máramaros megyei Monó településről származó 26 éves M. István gázolt el Opel márkájú gépkocsijával egy 26 éves helybéli gyalogost, aki a törvényt figyelmen kívül hagyva fényvisszaverő mellény nélkül közlekedett az úttesten. Az áldozatot súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Alig két órával később, ám a megye másik részén árokba borult egy Opel. A 45 éves I. Vasile Avasfelsőfaluban veszítette el uralmát gépkocsija fölött. Ő maga súlyosan megsérült, négy fiatal utasa pedig könnyebben.

Szintén az Avasban, ám ezúttal Ráksa közelében a 28 éves F. Toma Nagy-Britanniában bejegyzett BMW-jével borult árokba. A fiatalember aztán elhagyta a helyszínt és az Avasfelsőfalui Kórházba ment utasával, a kisebb sérüléseket szenvedett 20 éves Baitan Maria Mirelával. Mivel engedély nélkül hagyta el a helyszínt, emiatt is büntetőjogi eljárást indítanak a 28 éves gépkocsivezető ellen, nem csak gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt.

Végezetül az utolsó baleset már péntek hajnali 03.30 óra körül történt, amikor a 26 éves I. Constantin Szatmárnémetiben, a Mátyás király (Rebreanu) utcában veszítette el uralmát Roverja fölött és csapódott a 27. szám alatti ingatlan falának. A balesetben I. Constantin súlyos, utasa, a 26 éves B. Ionut pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Szerencsére nem okozott balesetet az oláhcsaholyi A. Ioan, akit a tasnádi rendőrök fúvattak meg és az alkoholszonda kifújt levegőben is a rendkívül magas 1,30 mg/l szintet regisztrált.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: